Over Duramotion

“Bedreven in solar”

betrokken dienstverlening (2)

Groot geworden als producent van A-kwaliteit aardingskabel en connectoren – en hierdoor gespecialiseerd in de grootschalige distributie van installatiematerialen. Daarnaast heeft Duramotion ook een zeer compleet solar assortiment, waaruit wij dagelijks totaalleveringen bezorgen aan onze klanten.

Ons belangrijkste doel? Dat is om onze klanten te ontzorgen in hun solar succes, met de meest vooruitstrevende producten en diensten. Duramotion – Duurzaamheid in Beweging

Ons technische support team bestaat o.a. uit ervaren technici, solar specialisten en Scope 12 inspecteurs. Zij staan iedere dag klaar om je te helpen bij de juiste keuze en installatie van producten. En met de Duramotion Express Delivery ben je verzekerd van een just-in-time levering. Wij hebben geen negen-tot-vijf mentaliteit en samen met ons netwerk van technici en fabrikanten, zoeken wij altijd naar een passende oplossing voor de uitdagingen binnen jouw solar project.
Ons ruim voorradige assortiment bestaat enkel uit vertrouwde A-merken. Als officiële reseller en distributeur van topmerken zoals o.a. KBE, Huawei, en Solarwatt bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan. Bovendien zijn wij – als producent van A-kwaliteit aardingskabel en connectoren – gespecialiseerd in de grootschalige distributie van installatiematerialen.
In 2014 begonnen met een flinke dosis doorzettingsvermogen en de ambitie om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Inmiddels is Duramotion uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde en complete solar groothandels in Nederland. Groot geworden als producent van A-kwaliteit aardingskabel en connectoren. En dankzij ons ervaren technische support team en breed assortiment, zijn wij de vaste technisch vraagbaak en totaalleverancier voor vele klanten.

Diensten

Groothandel met kennis

Duramotion ondersteunt installateurs op alle vlakken. Dit doen wij bijvoorbeeld door bijscholing van monteurs of door het ontwikkelen van software waarmee tijd wordt bespaard op administratieve taken. Ons technische support team uit ervaren technici, solar specialisten en Scope 12 inspecteurs. Dus mocht je tegen een technisch complex probleem aanlopen als EPC-er of ZZP-er? Dan denken wij mee tot een passende en onderbouwde oplossing is gevonden.

magazijnmedewerks solar kabel (3) (1)

Ons team

Roy Franssen

Roy Franssen

Directeur/Eigenaar

Myckel de Vries

Myckel de Vries

General manager

Kay Bemelen

Kay Bemelen

Aranka Vink

Aranka Vink

Accountmanager

René Haenen

René Haenen

Accountmanager

Dominique Nelissen

Dominique Nelissen

HR

Lindsay Sluysmans

Lindsay Sluysmans

Administratie & HR

Ginny Weijers

Ginny Weijers

Senior backoffice & inkoop

 Joeri Geuskens

Joeri Geuskens

Backoffice

Maurice Theunissen

Maurice Theunissen

Marketing & webshopbeheer

Marco Douven

Marco Douven

Manu Schlechtriem

Manu Schlechtriem

Marketing

Marek Hebda

Marek Hebda

magazijn

Ruben Visser

Ruben Visser

Hoofd Magazijn

Altijd eerlijke & nuttig advies

Voor ieder probleem een oplossing

Een betrouwbaar netwerk