Ben jij benieuwd naar onze nieuwe webshop?

Knip het lint door en verklaar onze webshop voor geopend!

hal1 hoogwerker (1)

Maak kennis met onze nieuwe webshop

Groothandel in solar en kennis

Onze website staat al een tijdje live maar ondertussen hebben wij ook hard gewerkt aan onze nieuwe webshop. Via onze webshop kan iedereen gemakkelijk en snel ieder component voor solar bestellen.

Wij zijn een ‘one-stop-shop’ gespecialiseerd in solar. Dit betekent dat wij ieder component voor elk solar project leveren: van klein materiaal zoals adereindhulzen, mantelbuizen en krimptangen tot bijvoorbeeld (zeer) grote kabelkwadraturen en shelters voor industriële omvormers. Dus zoek je materialen voor piepklein PV-systemen voor woningcorporaties of materialen voor een uitgestrekt zonnepark? Bij Duramotion vind je alles onder één dak. Vertrouwde A-merken, allround technische ondersteuning, en betrokkenheid bij jouw solar succes.

Wat kun je bij ons online bestellen?

Wij bieden een breed assortiment

Ons ruim voorradige assortiment bestaat enkel uit vertrouwde A-merken. Als officiële reseller en distributeur van topmerken zoals o.a. KBE, Huawei, en Solarwatt bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan. Bovendien zijn wij – als producent van A-kwaliteit aardingskabel en connectoren – gespecialiseerd in de grootschalige distributie van installatiematerialen.

Wil jij nog meer informatie over onze diensten of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

magazijn 2 1

Kennispartner

u

Technisch support

Ruime voorraad

U

Breed assortiment