Best Presentation Award voor Duramotion op Solar Solutions International!
Door Maurice
Geplaatst op 24 januari 2022
Beurs stand Duramotion

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest Europa en draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Tijdens deze beurs stonden er meer dan 250 exposanten waaronder Duramotion. Exposanten op Solar Solutions International onderscheiden zich door de producten die zij presenteren, maar natuurlijk ook door de presentatie van hun eigen stand. Op een feestelijk moment tijdens de netwerkborrel werd de mooiste stand beloond met een felbegeerde Solar Solutions International Award. Er wordt niet alleen gekeken naar het standontwerp, maar ook naar het samenspel tussen stand en personeel.

Ons team had goede voorbereidingen getroffen en een unieke stand opgebouwd. Ook tijdens de beurs hebben we zeker niet stilgezeten, hier hebben we dagelijks onze bezoekers enthousiast kunnen informeren over ons bedrijf . Dit was de jury niet on-opgevallen en daarom hebben wij de mooie prijs voor best presentation award mee naar huis mogen nemen!

Wij zijn hier natuurlijk erg trots op en zijn blij dit resultaat met iedereen te mogen delen!

Ben jij benieuwd op welke beurzen wij dit jaar te bewonderen zijn met een unieke stand? Neem dan contact met ons op.