Vakbeurs Solar Solutions uitgesteld wegens coronavirus uitbraak in Nederland
Door Samina Subhani
Geplaatst op 6 maart 2020

Het nieuws bereikte dat de vakbeurs Solar Solutions verplaats wordt van 17,18 & 19 Maart naar het najaar nl. 7,8 & 9 september. Dit in verband met de verspreiding van het Coronavirus waarvoor onlangs officieel een uitbraak in Nederland is vastgesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Het was al zo dat meerdere internationale exposanten niet meer konden deelnemen aan de beurs en dat professionals uit het buitenland de beurs niet meer konden bezoeken, wegens de reisverboden die zijn ingesteld in de verschillende Europese en Aziatische landen om de verspreiding van het virus in te perken.

Beursorganisator Good! heeft uiteindelijk in samenspraak met de autoriteiten, experts en andere betrokkenen besloten om de vakbeurs Solar Solutions te uit te stellen tot september, om de exposanten en de 15.000 bezoekers niet bloot te stellen aan besmettingsgevaar.

De voorbereidingen waren hier in Hoensbroek in volle gang voor de originele expositiedata van 17, 18, en 19 maart. Echter, Duramotion onderschrijft het weloverwogen besluit van beursorganisator Good! om het evenement uit te stellen; gezondheid eerst!

Wat betekent dit? Hier even alle punten op een rij
– De beurs zal in zijn geheel verschoven worden naar maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 september. De locatie blijft hetzelfde: Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen bij Schiphol.

– Het beursprogramma blijft naar verwachting grotendeels hetzelfde. Echter, de beursorganisatie geeft te kennen dat er mogelijkheden zijn om de beurs zelfs uit te breiden.

– Onze beursborrel zal gewoon mee verplaatsen. Want een feestje is een feestje! De exacte datum moeten we echter opnieuw vaststellen met onze cateraar. U wordt hierover binnenkort geïnformeerd.  

– Ook onze win-actie schuift mee naar september. Met deze win-actie verloot Duramotion een compleet zonnestroomsystem t.w.v. €3000,- (!) aan een bezoeker van de vakbeurs Solar Solutions. Dus, was je van plan om de beurs te bezoeken? Schrijf je dan alsnog (kosteloos!) in! Kijk op https://givelab.com/gOmMtA/win-een-solar-systeem-t-w-v-3-000-excl-btw voor de deelnamevoorwaarden van deze té gekke win-actie. 

– (VIP) tickets die u reeds heeft ontvangen blijven geldig. Mocht het zo zijn dat u de tickets na een half jaar niet meer terug kunt vinden, dan kunnen wij ervoor dat u ze nog eens ontvangt per e-mail. 

– Nog geen tickets besteld? Die kunt u gemakkelijk en GRATIS aanvragen met de invitatiecode ‘DURAMOTION‘ via : https://www.solarsolutions.nl/voor-bezoekers/tickets/registreer-nu/.

Openingstijden van de beurs:
Maandag 7 maart: 10:00 – 18:00
Dinsdag 8 maart: 10:00 – 18:00
Woensdag 9 maart: 10:00 – 17:00

Locatie van de beurs:
Expo Haarlemmermeer,
Stelling 1, Vijfhuizen