Brochure Duramotion
Door Maurice
Geplaatst op 1 juli 2022
brochure stapel

Een kijkje in ons bedrijf

Vol trots presenteren wij onze brochure. Je leest in deze glossy met ruim 50 pagina’s alles over Duramotion, waar we voor staan en met welke betrokkenheid we onze klanten helpen. Heb jij nog geen brochure ontvangen of lees je liever digitaal om zo min mogelijk papier te verspillen? Download de brochure dan onderaan de pagina. Lees verder als je wilt weten wat er allemaal aan bod komt in de brochure.

Duramotion als groothandel

Wij zijn een Europese solar groothandel in installatiemateriaal. Wij leveren internationale solar A-merken direct uit onze voorraad. Bovendien heeft Duramotion het meest complete en gespecialiseerde assortiment van Nederland. Hieruit bezorgen wij dagelijks totaalleveringen aan onze klanten.

Diensten

Ons support team bestaat uit ervaren technici, solar specialisten en ander vakspecialisten. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning in het ontwerpen van PV-systemen of projectmanagement en alle bijkomende logistieke services zoals nalevering van materialen op locatie.

Geschiedenis van Duramotion

In de brochure vind je een mooie tijdlijn van hoe ons bedrijf ontstaan is en wat er allemaal gebeurd is om tot hier te zijn gekomen. Je ziet dan onder andere dat de directeur Roy Franssen is begonnen op zijn zolderkamertje in 2013 en hoe hij uiteindelijk bedrijven overneemt in 2021.

Andere leuke items

Buiten een paar handige tips and tricks voor het aansluiten van PV-installaties vind je ook nog heel veel informatie over de kabels en bijkomende kwadraturen. Ook komt ons eigen merk solinq voldoende aan bod. Wat heeft solinq te bieden en waarom zijn deze connectoren zo betrouwbaar in te zetten voor het aansluiten van jouw installatie. Dit alles samengevoegd met de mooiste foto’s van ons bedrijf en producten. Die op spectaculaire wijze zijn gefotografeerd. Zorgt deze brochure voor een kijkje in ons bedrijf.

Download om hem te bekijken of neem contact op met onze sales afdeling als je (nog) een exemplaar wilt ontvangen.