Moldavie

Duramotion BV sponsort ziekenhuis Moldavië

Cofely Nederland heeft onlangs besloten een bijdrage te leveren aan de renovatie van Streekziekenhuis Floresti in Moldavië. Dit ziekenhuis, in het armste land van Europa, kan onze hulp goed gebruiken. De verwarming werkt slecht en patiënten liggen met hun winterjas aan op de Intensive Care.

Een team van enthousiaste Cofely-ers gaat dit voorjaar namens Cofely Nederland naar Moldavië om daar een nieuwe centrale verwarming en onze zonne-energie installatie te monteren.

Wij wensen Cofely succes bij de installatie van de door ons gesponsorde zonne-energie installatie.

enecsys-fullscreen

Duramotion lanceert alternatieve monitoringsmethode voor micro-omvormers van failliet Enecsys

Micro-omvormerfabrikant Enecsys liet eerder dit jaar het leven. De Nederlandse groothandel Duramotion introduceert nu een alternatieve monitoringsmethode voor eigenaren van micro-omvormers van
Enecsys.

Sinds het faillissement van Enecsys is namelijk ook de monitoring voor het product niet langer beschikbaar. Duramotion introduceert nu een methodiek waarbij de data lokaal op een SD-kaart opgeslagen wordt, waardoor de klant niet langer afhankelijk is van een externe webserver.

Verder zijn er volgens het bedrijf enkele zaken verbeterd waaronder het feit dat de klant bij een pv-systeemfout een e-mail ontvangt; inzicht krijgt in de vermogens per omvormer (actueel/dag/week/maand/jaar/lifetime) en de efficiency en temperaturen.